Comunicat de presă - PSD Mureș

Ministerul Sănătății a publicat anunțul de achiziție pentru echipamentele de radioterapie pentru Timișoara, Oradea, Cluj, Craiova și Mureș

Guvernul României, prin intermediul Ministerului Finanțelor Publice, la inițiativa Ministerului Sănătății, a primit un împrumut de la Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare pentru Reforma Sectorului Sănătății, iar o parte din această sumă va fi utilizată pentru achiziționarea de echipamente de radioterapie în 5 unități spitalicești.

Ministerul Sănătății a publicat deja anunțul de achiziție, iar detalii despre acest proiect pot fi găsite pe site-ul http://projects.worldbank.org/procurement/noticeoverview?lang=en&id=OP00044704.

'Programul de dotare al spitalelor cu echipamente medicale, promis în campanie de PSD, se materializează printr-un nou echipament de radioterapie pentru Spitalul Clinic Județean Mureș.

Banca Mondială a afișat anunțul de achiziții pentru 5 asemenea echipamente din care unul la Tîrgu-Mureș. Alături de echipamentul de rezonanță magnetică de la Spitalul Clinic Județean de Urgență, pus deja în funcțiune, echipamentul de radioterapie și viitorul echipament de rezonanță magnetică pentru SCJ Mureș vor oferi pacienților mureșeni noi posibilități de diagnostic și tratament. Îndrăznește sa crezi!', a declarat președintele Comisiei pentru Sănătate și Familie din Camera Deputaților, deputatul Florin Buicu.

Biroul de presă al PSD Mureș

https://www.agerpres.ro/comunicate/2017/08/22/comunicat-de-presa-psd-mures-18-43-36