Reusita Promedica si USMR-AM, alaturi de Comisia de Sanatate a Camerei Deputatilor privind garzile rezidentilo

Sindicatul Promedica, impreuna cu USMR „Alianta Medicilor” , in deplin consens cu Comisia de Sanatate a Camerei Deputatilor, condusa de Conf. Dr. Corneliu Florin Buicu, cu efortul domnilor deputati Emanuel Ungureanu si Dr. Tudor Ciuhodaru, a obtinut (fapt consfintit prin promulgarea de catre Presedintele Romaniei) Legea pentru modificarea alin. (3) si (4) ale Articolului 22 din Ordonanta Guvernului nr. 18/2009 privind organizaarea si finantarea rezidentiatului, astfel:  la cerere, rezidenții de anul 1 vor putea fi plătiți in garda in linia 2 iar rezidenții de anul 3 vor putea fi titulari de garda in linia 1, sub coordonarea indrumatorului de rezidențiat!

Promedica multumeste tuturor partenerilor implicati in acest succes, extrem de important pentru prezervarea viitoarelor generatii de medici romani si pentru stoparea exodului si ii asigura de intreaga disponibilitate in fiecare zi si in fiecare demers necesar pentru a avea o Romanie asa cum meritam.

https://sindicatpromedica.ro/reusita-promedica-si-usmr-am-alaturi-de-comisia-de-sanatate-a-camerei-deputatilor-privind-garzile-rezidentilor/