Comunicat de presă - Comisia pentru sănătate și familie din Camera Deputaților

Miercuri, 19 aprilie 2017, Comisia pentru sănătate și familie a Camerei Deputaților a găzduit întâlnirea 'Construcția instituțională a structurii de evaluare a tehnologiilor medicale, inclusiv de formare pentru Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale', la care au participat reprezentanți ai comisiilor de sănătate ale Senatului și Camerei Deputaților, secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Dr. Cristian Grasu, Dr. Vlad Mixich, Dr. Maria-Cristina Dinescu, expert servicii medicale UMP - Banca Mondială, precum și experți internaționali.

Scopul întâlnirii a fost crearea cadrului instituțional pentru evaluarea tehnologiilor medicale și a metodologiei necesare pentru conectarea structurilor care realizează evaluarea tehnologiilor medicale, institutele de învățământ medical și de cercetare, Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale, Casa Națională de Asigurări de Sănătate, precum și alte instituții relevante, astfel încât să facă posibil schimbul fluent de informații necesare elaborării politicilor publice în sănătate.

'Programul de guvernare propus de PSD și votat de români a stabilit sănătatea ca prioritate, asumată de PSD, nu numai declarată, iar măsurile luate în primele 100 de zile, propuse în acest program, au fost îndeplinite în totalitate' a declarat conf. Univ. Dr. Florin Buicu, președintele Comisiei pentru sănătate și familie a Camerei Deputaților.

Conf.univ.dr. Florin Buicu

Președintele Comisiei pentru sănătate și familie

https://www.agerpres.ro/comunicate/2017/04/20/comunicat-de-presa-comisia-pentru-sanatate-si-familie-din-camera-deputatilor-14-12-15